Fotografe

bymelissa.nl, wie of wat is dat?

Ik ben Melissa van der Velden – Raya van Krimpen, geboren in 1991 te Vlaardingen.
Al sinds mijn 8e zijn paarden mijn grote passie. In 2007 heb ik mijn eerste eigen paard gekocht en is mijn passie alleen maar verder en verder gegroeid! Juli 2018 mocht ik zelf ook in het huwelijksbootje stappen en samen met mijn vrouw heb ik nu 2 haflingers!

Al van kleins af aan ben ik ge├»nteresseerd in fotografie, ik deed mijn uiterste best om met een simpele compactcamera een goede foto te maken. Soms lukte dat ook, maar vaak kreeg ik toch niet het resultaat dat ik zocht. Zo ben ik op mijn 16e in aanraking gekomen met een spiegelreflexcamera en ja hoor, dat was het! Zulke foto’s wilde ik maken. Zodoende heb ik een eigen spiegelreflexcamera gekocht en daar de nodige cursussen mee gevolgd.

Fotografie combineer ik samen met mijn passie voor paarden en andere dieren. Daarom fotografeer ik vooral paarden, honden en katten.
Tevens doe ik bruidsreportages en zwangerschapsreportages.

Ik beschik over 2 body’s, namelijk een Canon EOS 5D Mark II en een Canon EOS 550D. Verder beschik ik over meerdere lenzen: een 17-50 mm F/2.8, een 24-70 F/2.8, een 50 mm F/1.8 en een 70-200 mm F/2.8. Ook heb ik een statief, een batterygrip en een flitser.

_DSC0917