Weddings

In 2010 ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften, ik was een simpele hobbyfotograaf en fotografeerde graag paarden.Eén van mijn stalgenoten vroeg mij of ik haar bruiloft vast wilde leggen en mijn eerste reactie was , “nou dat weet ik niet hoor, dat heb ik nog nooit gedaan en zoiets belangrijks moet wel goed gedaan worden.” Omdat het budget niet toereikend was om een professionele fotograaf in te huren wilden ze toch graag dat ik het probeerde.

De bruiloft verliep goed en de foto’s werden mooi, beide partijen waren eigenlijk meer dan tevreden. Na deze dag heb ik een advertentie geplaatst en zodoende meer reportages gedaan en kennis vergaard. Inmiddels heb ik aardig wat ervaring met het fotograferen van bruiloften en is uw levenslange herinnering aan deze dag bij mij in goede handen.

Omdat elke bruiloft en ieder bruidspaar anders is en andere wensen heeft, heb ik vooraf altijd graag een gesprek om ten eerste kennis te maken, en ten tweede de wensen van het stel door te nemen. Gedurende de dag zult u zo min mogelijk van mijn aanwezigheid merken, dit levert de meest spontane foto’s op. Tevens is het ook mogelijk dat ik tijdens het feest/de receptie aanwezig blijf om foto’s te maken.

Na de bruiloft bewerk ik de foto’s netjes na en tevens probeer ik altijd mijn creativiteit los te laten op de foto’s door wat speelse bewerkingen te doen.
Het bruidspaar ontvangt alle foto’s op groot formaat zodat uitvergrotingen geen probleem zijn. Tevens is het mogelijk door mij het trouwalbum te laten maken.

Voor mijn portfolio klikt u hier

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte aan te vragen
Vul bij uw wensen in het kort in wat u graag zou willen, wilt u alleen de ceremonie gefotografeerd hebben of ook een uitgebreide reportage, misschien ook het feest? Laat het weten voor een zo correct mogelijke schatting van de prijs.

Uw naam

Uw email-adres

Trouwdatum en plaats

Uw wensen in het kort