Zwangerschap en Newborn

Een zwangerschap is een bijzonder moment in het leven van vrouwen en vaak missen vrouwen na de bevalling hun buik heel erg.
Door een fotoreportage te laten maken kunt u altijd nog terugblikken op hoe dit ook al weer was. Ook bij deze reportages spreek ik altijd met het stel/de vrouw door wat de wensen zijn. Het is mogelijk foto’s in een studio te nemen, maar bijvoorbeeld ook buiten, zodat er meer natuurlijke poses mogelijk zijn.

Voor mijn portfolio klikt u hier

Een baby groeit razendsnel, voor je het weet kan het kindje kruipen en mama zeggen. De eerste momenten vergeet je nooit meer. Deze vereeuwig ik graag met een mooie foto.
Newborn fotografie is niet zomaar wat foto’s maken van de baby, het is erg belangrijk dit goed voor te bereiden. De kamer waar de foto’s gemaakt gaan worden moet vooraf goed verwarmd zijn omdat de baby vaak (tenzij de wens anders is) zonder kleren aan moet liggen voor de foto. Verder is het belangrijk dat de baby vooraf goed gegeten heeft, zodat het lekker in slaap valt en goed meewerkt voor de foto’s.

Verder is het aan te raden de foto’s binnen twee weken na de geboorte te maken, omdat na deze weken het kindje minder meegaand is in het in poses liggen en minder lang zal slapen. Zorg er dus voor al voor de geboorte contact met mij op te nemen zodat ik ongeveer weet wanneer ik nodig zal zijn. De foto’s die gemaakt worden kunnen ook gebruikt worden voor het geboortekaartje, ik zal dan zorgen dat er dezelfde dag nog een aantal foto’s geleverd worden zodat deze gebruikt kan worden.

Voor mijn portfolio klikt u hier